Leasing

Riječ leasing dolazi od engleske riječi „to lease“, što znači iznajmiti. Cilj je pronaći optimalni model financiranja, te po završetku najma postati vlasnikom financiranog objekta. Druge mogućnosti su nastaviti najam, promijeniti ili vratiti objekt leasinga.

Na raspolaganju imamo dvije vrste leasinga:

  1. Operativni leasing omogućava korištenje objekta leasinga u traženom razdoblju te njegovu zamjenu za novi po isteku ugovora. Korisniku ima opciju uplate akontacije na početku, a i ostatka vrijednost na kraju financiranja što omogućuje prilagodbu mjesečne rate na željeni iznos. Davatelj leasinga je pravni i ekonomski vlasnik objekta leasinga.
  2. Financijski leasing osigurava da istekom ugovora postanete vlasnik objekta leasinga. Korisnik na početku financiranja vrši uplatu učešća što značajno umanjuje iznos mjesečnog obroka. Davatelj leasinga je pravni vlasnik objekta leasinga, a ekonomski vlasnik je primatelj leasinga. 

Auto kredit

Auto krediti su namjenski krediti koji Vam omogućavaju da jednostavno i brzo posredstvom naših partnerskih banaka dođete do novog automobila. Uz naše suradnike, također imate mogućnost ugovoriti financiranje i u banci s kojom već surađujete.

Potrošački kredit

Financiranje putem potrošačkog kredita je moguće u rasponu od 24 do 60 rata. Obrada predmeta potrošačkog kredita vrši se u našem prodajnom mjestu.

Kartice

Kartično plaćanje možete izvršiti putem VISA i Maestro kartica u trajanju od 2 do 24 mjeseca. Obrada predmeta kartičnog plaćanja se vrši se u našem prodajnom mjestu.

Sva ostale informacije o načinima financiranja možete dobiti prilikom kontaktiranja našeg prodajnog mjesta.